Materiały odniesienia | Produkty spożywcze | muva kempten GmbH
29 listopada 2024

Firma muva kempten GmbH oferuje materiały odniesienia w zakresie analiz fizykochemicznych, mikrobiologicznych i sensorycznych żywności.
Materiały odniesienia o różnorodnych matrycach, zwłaszcza dla mleka i jego przetworów oraz roślinnych alternatyw, stanowią interesującą ofertę dla producentów żywności i organów kontroli.
Dostępne matryce
- mleko UHT
- mleko UHT bez laktozy
- mleko pasteryzowane
- mleko surowe
- mleko w proszku
- jogurt
- śmietanka UHT
- masło, masło solone
- sery: topiony, twardy, półtwardy
- serwatka w proszku
- napoje roślinne
- ser roślinny
- czekolada
- kiełbasa konserwowa.
Katalog „Materiały odniesienia” (pobierz pdf) >>>
muva kempten GmbH jest akredytowanym organizatorem badań biegłości w zakresie analizy produktów spożywczych. W programie badań biegłości dostępnych jest około 800 parametrów chemicznych, fizycznych, mikrobiologicznych i sensorycznych.
Sprawdź naszą pełną ofertę w zakresie badań żywności


