Materiały odniesienia | Produkty spożywcze | muva kempten GmbH

Materiały odniesienia | Produkty spożywcze | muva kempten GmbH

29 listopada 2024

Firma muva kempten GmbH oferuje materiały odniesienia w zakresie analiz fizykochemicznych, mikrobiologicznych i sensorycznych żywności.

Materiały odniesienia o różnorodnych matrycach, zwłaszcza dla mleka i jego przetworów oraz roślinnych alternatyw, stanowią interesującą ofertę dla producentów żywności i organów kontroli.

Dostępne matryce

  • mleko UHT
  • mleko UHT bez laktozy
  • mleko pasteryzowane
  • mleko surowe
  • mleko w proszku
  • jogurt
  • śmietanka UHT
  • masło, masło solone
  • sery: topiony, twardy, półtwardy
  • serwatka w proszku
  • napoje roślinne
  • ser roślinny
  • czekolada
  • kiełbasa konserwowa.

Katalog „Materiały odniesienia” (pobierz pdf) >>>

muva kempten GmbH jest akredytowanym organizatorem badań biegłości w zakresie analizy produktów spożywczych. W programie badań biegłości dostępnych jest około 800 parametrów chemicznych, fizycznych, mikrobiologicznych i sensorycznych.

Sprawdź naszą pełną ofertę w zakresie badań żywności

CRM | Badania biegłości